Decemberconcert Zaterdag 2019

Bestel hier je tickets

zaterdag 7 december 2019 om 20:00u

Kaarten verkrijgbaar aan de inkom.

Locatie

Sporthal
Drapstraat 76
9810 Nazareth
parking bevindt zich achteraan de sporthal

Prijs

Kassa
Volwassenen € 18
Kinderen (t.e.m. 12 jaar) € 0

Deel dit concert

Laat je onderdompelen door de kracht van moeder aarde. 

Ook in 2019 sluiten we het jaar muzikaal af met het decemberconcert!

Nazareth houdt wederom de goede traditie in stand dat de muziek extra wordt gevisualiseerd met raak gekozen beeldmateriaal. Het orkest uit de superieure afdeling met een 80-tal muzikanten staat onder leiding van Wim Belaen. De presentatie is in handen van Karel Vos.

Via de ruimte zoomen we in op onze kleine blauwe planeet met Aurora Awakes (John Mackey) die ontwaakt in al zijn glorie begeleid door een adembenemende introvideo. We wanen ons in de tuin van Eden door The garden of earthly delights (Klaas Coulembier) en laten ons meeslepen door Mother Earth (David Masianka). Voor de pauze staan we oog in oog met de kracht van de torro met la corrida de torros (Mario Bürki)

In het tweede deel scheren we langs de Niagarawaterval (Michael Daugherty) en laten ons overdonderen door de kracht van het water. Waarna we kennismaken met het kloppend hart van onze planeet die zijn uitweg vindt via de krater van de Visuvius (Frank Ticheli). Onze geliefde dieren mogen niet ontbreken en daarom brengen Cats Tales (Peter Graham) en Camel Walk (Erik T. Yggeseth) een adempauze in het concert. Eindigen doen we in een prachtige vlucht met The fly (Oscar Navarro).

Kortom weer een avond vol muzikaal genot. Mis dit totaal spektakel niet en noteer alvast  zaterdag 7 december 2019 om 20:00 uur in je agenda!

Klik hier als je liever op zondag aanwezig bent?