Decemberconcert Zondag 2019

Bestel hier je tickets

zondag 8 december 2019 om 18:00u
Sporthal

Locatie

Sporthal
Drapstraat 76
9810 Nazareth
parking bevindt zich achteraan de sporthal

Prijs

Voorverkoop Kassa
Volwassenen € 15 € 18
Kinderen (t.e.m. 12 jaar) € 0 € 0

Deel dit concert

Laat je onderdompelen door de kracht van moeder aarde. 

Ook in 2019 sluiten we het jaar muzikaal af met het decemberconcert!

Nazareth houdt ook dit jaar de goede traditie in stand dat de muziek extra wordt gevisualiseerd met raak gekozen beeldmateriaal. Het orkest uit de superieure afdeling met een 80-tal muzikanten staat onder leiding van Wim Belaen. De presentatie is in handen van Karel Vos.

Via de ruimte zoomen we in op onze kleine blauwe planeet met Aurora Awakes (John Mackey) die ontwaakt in al zijn glorie.
Waarna we kennismaken met het kloppend hart van onze planeet die zijn uitweg vindt via de krater van de Visuvius (Frank Ticheli). We wanen ons in de tuin van Eden door The garden of early delights (Klaas Coulembier) waarna we de pauze induiken. 

In het tweede deel scheren we langs de Niagarawaterval (Michael Daugherty) en laten ons overdonderen door de kracht van het water.Onze geliefde dieren mogen niet ontbreken en daarom brengen Cats Tales (Peter Graham) en The fly (Oscar Navarro) een adempauze in het concert. Waarna we eindigen in onze diepe prachtige blauwe zeeën die rijk zijn aan fauna en flora.

Kortom weer een avond vol muzikaal genot. Mis dit totaal spektakel niet en noteer alvast  zondag 8 december 2019 om 18:00 uur in je agenda!

Klik hier als je liever de zaterdagavond aanwezig bent.