41ste zomerfeest

Wat een weekend!

We kunnen terugblikken op een geslaagd zomerfeest! Een goedgevuld weekend met vele activiteiten voor jong en oud.

De vrijdagavond hadden we onze antiek - & rommelveiling waar enkele prachtstukken geveild werden, waaronder twee saxofoons. We willen hierbij dan ook alle schenkers en kopers bedanken voor hun bijdrage! 

De zaterdagavond was het onze eerste Vrank & Vrij quizavond. Maar liefst dertig tafels namen het op tegen elkaar in verschillende rondes. Elke deelnemer werd achteraf beloond met een mooi cadeau. Er werden ook speciale trofeeën uitgedeeld aan de ploeg met de meeste drankkaarten en de verdienstelijke laatste plaats, want deelnemen is nu eenmaal belangrijker dan winnen. De sfeer zat goed en de participanten waren tevreden! Dat smaakt naar meer en voor herhaling vatbaar. Een dikke pluim aan de organisatoren.

(foto van links naar rechts - Servaas Leroy, Sebastiaan Simoens, Joeri Vlekken en Eva Mestdagh)

De zondag konden we opnieuw genieten van lekkere beenhesp met verse groentjes en heerlijke frietjes.
Na het vullen van de maag was het tijd om de oren te verwennen met het optreden van onze jeugdharmonie. Ze brachten een licht middagconcertje met enkele prachtige stukken, waarbij ze konden rekenen op een warm applaus van de talrijke toeschouwers. 
De weergoden waren gunstig voor de deelnemers van de fiets - & sneukeltocht. De zon gaf hen een extra zetje om de 30 kilometer uit te fietsen. En na de koffie kon met zich in de namiddag uitleven bij het schietstuiven. 

Maar een zomerfeest is pas een succes met vele helpende handen en een goede organisatie.
We willen dan ook oprecht alle vrijwilligers danken die hun steentje hebben bijgedragen. 

We kijken dan ook uit naar volgend jaar! 

Geschreven op

41ste zomerfeest