Één tegen allen

Dag vrienden en vriendinnen van de muziek!

Het is weeral eventjes geleden dat we elkaar gezien hebben, het wordt dan ook tijd dat we ons nog eens samen engageren en amuseren! Daarom dagen de jeugdcommissie en het bestuur jullie uit voor het spel; ‘Eén tegen Allen’.

Haal je vriend, vriendin, man, vrouw, kinderen en/of knuffelcontact erbij om samen leuke opdrachten uit te voeren. De opdrachten vinden jullie in het excelbestand:
KLIK HIER.

Het is de bedoeling dat we elke muzikant aanzetten om zoveel mogelijk opdrachten te vervullen en zo de topscore van 500 punten te halen.

Iedere opdracht mag max. door 3 verschillende mensen uitgevoerd worden. (het mag altijd meer, maar dat levert geen punten op). Wanneer je beslist om een opdracht te doen, schrijf je je naam naast de opdracht in de excel file. 

Als je een opdracht hebt volbracht, plaats je het filmpje/ foto in onze besloten groep van de harmonie en van de jeugd. Indien het magische getal 500 bereikt wordt, volgt er een verrassing voor elk lid van de harmonie, het is dus van het grootste belang om je best te doen!

Jullie krijgen de tijd van zondag 20 december vanaf 12uur ’s middags tot zondag 3 januari 12 uur ’s middags om 500 punten te halen. Als je nog vragen hebt, aarzel dan zeker niet op Eveline te contacteren. (contact gegevens terug te vinden in de besloten groep op facebook) 

Geschreven op

Één tegen allen