reclamefolders - zomerfeest

Elk jaar opnieuw slaan tal van vrijwilligers de handen in elkaar om van het zomerfeest een top editie te maken. Al vele jaren zien we dezelfde gezichten zich hard inzetten en hun vrije tijd te besteden aan de vele taken die ingevuld dienen te worden, maar we zijn telkens verheugd om nieuwe gezichten te mogen verwelkomen. 

Na veel vergaderen en aanspreken van onze dierbare sponsors was de tijd rijp om na de laatste repetitie de reclamefolders te vouwen. Dit met hulp van muzikanten en sympathisanten die samen maar liefst 5000 exemplaren dubbel vouwden. De sfeer zit altijd buitengewoon goed en het harde werk kon met een frisdrank of pintje worden doorgespoeld.  

Begin augustus werden deze folders ook handmatig gevuld met flyers die onze sponsors aanreikten en dit met een goed doordacht 'treintjes' systeem
Ook hier maakten vele handen licht werk. Het is niet evident om elk jaar een groep enthousiaste helpers te mogen verwelkomen, maar toch slagen we er elk jaar in om dit tot een goed einde te brengen! (leuk weetje: meelopen in het treintje was goed voor maar liefst 18.000 stappen!) 

Want de vrijdag avond daaropvolgend werden al deze folders verdeeld in Nazareth en Eke. Het straten netwerk werd op voorhand goed uitgetekend en onderverdeeld in verschillende zones. Zo zagen we geen woning of wijk over het hoofd. De muzikanten en sympatisanten werden in groepen verdeeld en gewapend met plan en folders vulden ze de vele verschillende brievenbussen. (en geloof ons vrij daar zitten prachtexemplaren tussen). Sommige vrijwilligers onder ons waren dan ook al geoefende "brievenbusvullers" en hadden hun eigen methode bedacht waarbij bijvoorbeeld hun oude kinderwagens dienst deden als folderhouder. Niet alleen leerde je je mede-muzikant of sympathisant beter kennen tijdens het wandelen, het was ook nog goed voor de conditie

We willen dan ook al onze vrijwilligers danken om tijd vrij te maken. Want zonder jullie inzet zou dit huzarenwerk een onbegonnen zaak zijn. 

Zin gekregen om naar het zomerfeest te komen? OnTdek hieronder ons programma

(klik op de datum voor meer info)

-   Vrijdag 16 augustus
-   Zaterdag 17 augustus
-   Zondag 18 augustus

Geschreven op

reclamefolders - zomerfeest