veiligheidsmaatregelen voor het concert

Vrank & vrij -
corona maatregelen

De harmonie Vrank en vrij heeft de gezondheid van zijn luisteraars dit jaar de hoogste prioriteit, daarom werken we aan een sterk decontaminatieprotocol. Uitkleden en ontsmetten met een brandslang is niet nodig, maar Vrank en Vrij heeft nog veel andere maatregelen om Covid-19 op afstand te houden.

Schoonmaken & Hygiëne

Desinfecteren
We desinfecteren alle aangeraakte oppervlakken regelmatig met een desinfectiemiddel dat ook in ziekenhuizen wordt gebruikt.Handhygiëne
Desinfecterende handgel zal beschikbaar zijn in alle gemeenschappelijke ruimtes. Desinfecteer of was uw handen grondig en regelmatig.


 

Persoonlijke protectie & detectie

Mond- en neusmaskers
Mond- en neuzmaskers zijn verplicht bij FACTS (12+). We raden je aan om je eigen masker te dragen, maar er zullen gezichtsmaskers te koop aan de ingang, mocht je die van jou vergeten zijn.


Hoesten en niezen
Als u moet hoesten of niezen doe dit in uw elleboog. Een gebruikt zakendoekje gooit u onmiddellijk in de vuilbak. 

Fysiek afstand nemen

Normen voor menigtedichtheid
Om ervoor te zorgen dat er voldoende fysieke afstand tussen bezoekers is, zullen we te allen tijde het aantal aanwezigen volgen, in overeenstemming met de lokale overheid.

Social distancing
We vragen iedereen om 1,5 meter afstand te houden van elkaar.

Vermijd lichamelijk contact
We kunnen geen fysiek contact hebben in een begroeting. Geef elkaar geen hand en kus niemand.

Online kaartverkoop
Koop tickets in voorverkoop! Ze zijn niet meer verkrijgbaar bij de kassa aan de ingang. U kunt uw code afdrukken of meenemen op de smartphone. We scannen de code aan de ingang.

Registratie tijdslot
U moet een specifiek tijdslot kiezen bij het registreren / kopen van uw tickets. Alleen dan kunnen we samen de regels voor social distancing respecteren.

Gangpaden met eenrichtingsverkeer
Eenrichtingsverkeer in de gangen draagt bij tot een veilig en aangenaam bezoek. De aanwezigen zullen elkaar minder kruisen en zullen gemakkelijker een sociale afstand van 1,5 meter kunnen bewaren. Respecteer de wandelrichting en bewegwijzering.

Kapaciteit
Elke tafel wordt ingedeeld per bubbel. Verplaats geen stoelen en blijf ten allen tijde aan uw bubbeltafel zitten. Verhuis niet van tafel of voeg geen tafels samen. Enkel bij het consumeren van een drankje mag het mond-en neusmasker afgenomen worden. 

Blijf thuis als je je ziek voelt! 

Vertoont u ziekteverschijnselen, hoe klein deze ook zijn? Kom dan alsjeblieft niet naar het concert.

Bedankt!!

Geschreven op