42STE ZOMERFEEST

 

 WAT EEN WEEKEND!

Ook de 42ste editie van het zomerfeest was weederom goed gevuld met tal van activiteiten.

Naar goede gewoonte startte het weekend met onze antiek - & rommelveiling waar enkele geweldige stukken geveild werden, waaronder twee Zweedse banken en een box vol juwelen. Dank aan de schenkers en kopers voor hun bijdrage. 

De zaterdagavond werd gevuld met onze tweede Quiz night. zesentwintig groepen namen het tegen elkaar op. Elke deelnemer kon na de inspanning genieten van een welverdient cadeau. Ook hadden we naar goede gewoonte een fameuze drankprijs voor de groep met de meeste drankkaarten. De sfeer zat goed en de participanten waren tevreden! Een dikke pluim aan de organisatoren.

(foto - Eva Mestdagh, Servaas Leroy, Sebastiaan Simoens enJoeri Vlekken)

De zondag waren de weergoden ons gunstig gezind voor de deelnemers van de fiets- & sneukelzoektocht, de kleinsten konden zich dan weer uitleven op het springkasteel. Over de middag konden we genieten van lekkere beenhesp met verse groentjes en heerlijke frietjes. Na het vullen van de maag was het tijd om de oren te verwennen met het optreden van de air tunes small band. Ze brachten een licht middagconcertje met enkele leuke meezingers, waarbij ze konden rekenen op een warm applaus van de talrijke toeschouwers. 
Na de koffie kon met zich in de namiddag uitleven bij het schietstuiven. 

(foto Lotte Pieters - Delphine Simoens - Fran Pieters - Renaat Leroy - Lieve Vandorpe)

Maar een zomerfeest is pas een succes met vele helpende handen en een goede organisatie.
We willen dan ook oprecht alle vrijwilligers danken die hun steentje hebben bijgedragen. 

(foto - Sebastiaan Simoens - Cedric Aelvoet - Raphaël Deckers - Eva Mestdagh)
Tot volgend jaar! 

Geschreven op

42STE ZOMERFEEST